Zoek een vacature

Tandartsassistente

Werkgever
Tandartsenpraktijk de Saen
Functie
Tandartsassistent
Uur per week
32-40 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Whitney Jansen
Adres
Rangeerder 28
Postcode en plaats
1567 LC, Assendelft
Telefoonnummer
075-6573312

» Andere vacatures van deze werkgever

Functieomschrijving

Wij zijn voor onze moderne groepspraktijk in Assendelft opzoek naar een enthousiaste tandartsassistent(e).
Het betreft een vacature voor minimaal 4 tot 5 dagen.

Wie zijn wij

Het team bestaat uit enthousiaste en betrokken collega’s die plezier hebben in hun werk en dit ook uitstralen.
Patiënten kunnen bij ons terecht voor algemene tandheelkunde, mondhygiëne behandelingen, implantologie en endodontologie behandelingen. Hierdoor kunnen wij de patiënt voorzien van een breed palet aan tandheelkundige behandelingen.

Werken bij tandartspraktijk de saen betekent werken met een fijn en professioneel team waar je ook een eigen inbreng mag hebben.

Wie zoeken wij

Wat zoeken wij?
Een enthousiaste tandartsassistente die graag deel uit maakt van een hecht en divers team. Jij houdt het hoofd koel tijdens eventuele piekmomenten en je vindt het leuk om afwisselende taken en verantwoordelijkheden te hebben. Met jouw klantgerichtheid heet jij cliënten welkom, beantwoord jij hun vragen optimaal en stelt hen gerust. Jij tovert een glimlach op ieders gezicht!

Jij hebt 1 tot 3 jaar ervaring als tandartsassistent en bent in het bezit van het diploma tandartsassistent of bent lerende hiervoor. Jij bent leergierig en je beschikt over een hoge mate van flexibiliteit en zelfstandigheid om de functie van tandartsassistent goed uit te kunnen voeren. Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift. Natuurlijk beschik jij ook over de vaardigheid om met verschillende computersystemen te werken, bij voorkeur Exquise.

Wat bieden wij

Wat bieden wij jou?
Marktconform salaris een fijne werkomgeving met leuke collega’s, je gaat werken in een inspirerende, professionele werkomgeving als lid van een gemotiveerd team.

Vragen?
Vragen over deze vacature kun je per mail of telefoon stellen aan Whitney Jansen
075-6573312
info@tpdesaen.nl

Solliciteer direct