Zoek een vacature

Word jij onze nieuwe paro- preventieassistente?

Werkgever
Heldens dental care
Functie
Tandartsassistent
Uur per week
0-8 uur
Dienstverband
Vast
Contact
heer John Heldens
Adres
Hertog Arnoldlaan 10
Postcode en plaats
5961 TA , Horst
Telefoonnummer
077 398 1244

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een (Paro-)preventie-assistente met werklust en een positieve insteek.
Je werkzaamheden zullen bestaan uit het assisteren van de tandarts aan de stoel, preventiewerk tijdens het assisteren van de tandarts en het zelfstandig uitvoeren van een eigen preventie agenda en omloop werkzaamheden.

Wie zijn wij

Onze 5 kamer praktijk in Horst (Noord-Limburg, ± half uur van zowel Eindhoven als Nijmegen) is opgericht in 2000 en is sinds die tijd uitgegroeid tot een zeer moderne mondzorgkliniek. Een positie die we willen vasthouden ondermeer door voortdurende aandacht voor nieuwe ontwikkelingen. De praktijk heeft 5 behandelkamers.

Onze patiënten worden bediend door een hecht team van 4 tandartsen, 2 mondhygiënisten en 9 preventie- en tandarts-assistentes.
Onze aandacht is voortdurend gericht op de beste zorg voor de patiënt. We zijn er van doordrongen dat zoiets alleen kan in een prettige collegiale sfeer en door het handhaven van de hoogste professionele kwaliteit; zowel in vaardigheden als in tandheelkundige apparatuur.

Wie zoeken wij

Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde tandartsassistente en in het bezit van een MBO tandartsassistente diploma en aanvullende preventie certificaten dan willen wij graag kennis met je maken!
Het aantal te werken uren kunnen we in overleg gezamenlijk bepalen.

Wat bieden wij

deel zijn van een hecht team;
samenwerken met ambitieuze en goed opgeleide collega’s;
beschikken over de modernste apparatuur;
ondersteund door een efficiënte organisatie;

Wil je met ons in gesprek over een gezamenlijke toekomst, stuur dan je CV met een korte motivatiebrief naar j.heldens@heldensdentalcare.nl of kunt u bellen met John Heldens, praktijkhouder 06-15 48 43 83.
Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website.

Solliciteer direct