Zoek een vacature

Assisteren en doorgroeien in kleine groepspraktijk in Landsmeer 15-20 minuten van Amsterdam.

Werkgever
VarioDenT
Functie
Tandartsassistent
Uur per week
24-32 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw M Broek
Adres
Dorpsstraat 62i
Postcode en plaats
1121 BZ, Landsmeer
Telefoonnummer
020-4820593

Functieomschrijving

TANDARTSASSISTENTE MET (paramedische) OPLEIDING en bij voorkeur ervaring voor ca 24-32 uur in de week voor het assisteren aan de stoel bij endodontische/kroon-brugwerk/implantologische en esthetische composiet behandelingen. Het uitvoeren van alle werkzaamheden die in de praktijk aan de orde komen met veel ruimte voor zelfstandig werken en ontwikkelen van deze vaardigheden. Het assisteren is ook uit te breiden naar doorgroeien tot een combinatie met preventiewerkzaamheden. De motivatie voor het volgen van aanvullende cursussen en doorgroeimogelijkheden wordt zeer gewaardeerd.

Wie zijn wij

Wij zijn een kleine moderne groepspraktijk met 2 tandartsen en 7 gemotiveerde en collegiale balie en (preventie)assistentes in Landsmeer, zeer goed bereikbaar ook vanuit Amsterdam, Purmerend en Zaandam. Alle aspecten van de tandheelkunde worden uitgevoerd bij ons. Tevens fungeren wij als verwijspraktijk voor endodontische, CEREC behandelingen en 3D opnames alsmede voor kindertandheelkunde. Ook zijn wij stageadres voor tandartsassistenteopleidingen.

Wie zoeken wij

Ivm uitbreiding zijn wij op zoek naar een kundige, gemotiveerde, leergierige en collegiale tandartsassistente voor ca 24-32 uur in de week. (Paramedische) opleiding is een MUST en ervaring is zeer GEWENST. Als je het leuk vindt om alle facetten van de tandheelkunde uit te voeren, precies, vrolijk en een harde werker bent dan ben je de geschikte kandidaat voor ons.

Wat bieden wij

Een veelzijdige baan en de mogelijkheid om te assisteren bij alle aspecten van de tandheelkunde met een doorgroeimogelijkheid naar een grote mate van onder begeleiding zelfstandig handelen. Zelfontplooiing, initiatief en motivatie om te leren en verder te ontwikkelen in de praktijk worden zeer gewaardeerd en ook dusdanig beloond. Naast het assisteren aan de stoel is er ook ruimte voor ontwikkeling en uitvoeren van preventiebehandelingen.

Solliciteer direct