Zoek een vacature

Tandartsassistente of BBL Nijmegen

Werkgever
THC St. Jacobslaan & de Waalsprong
Functie
Tandartsassistent
Uur per week
24-32 uur
Dienstverband
Vast
Contact
heer R.A. Essed
Adres
St. Jacobslaan 433
Postcode en plaats
6533VG, Nijmegen
Telefoonnummer
0243222319

Functieomschrijving

Wij zijn voor onze moderne groepspraktijk in Nijmegen opzoek naar een tandartsassistente of BBL. Het gaat om minimaal 4,5 tot 5 dagen. U woont in de omgeving (15 km) van Nijmegen.

Wie zijn wij

Het team bestaat uit enthousiaste en betrokken collega’s die plezier hebben in hun werk en dit ook uitstralen. Wij maken geen deel uit van een keten, daarom zijn wij vrij om echte kwaliteit en individuele zorg aan onze patienten te bieden. Patiënten kunnen bij ons terecht voor algemene tandheelkunde, mondhygiëne behandelingen, implantologie en MRA(apneu en snurk) behandelingen. Hierdoor kunnen wij de patiënt voorzien van een breed palet aan tandheelkundige behandelingen. Wij zijn ook een verwijspraktijk voor implantologie en mra’s, een goede samenwerking vinden wij erg belangrijk, regelmatig zal je contact hebben met andere tandprothetici en verwijzende collega tandartsen . Meerdere keren per jaar houden we een intercollegiaal overleg, we bespreken casussen en leren op die manier van elkaar. Werken bij tandheelkundig centrum st. Jacobslaan betekent werken met een fijn en professioneel team waar je ook een eigen inbreng mag hebben. Wat bieden wij jou? Marktconform salaris een fijne werkomgeving met leuke collega’s, je gaat werken in een inspirerende, professionele werkomgeving als lid van een gemotiveerd team. Wij zijn dus zowel een algemene groepspraktijk als een verwijspraktijk voor implantologie en MRA’s. Ervaring op dit gebied is een pre maar niet perse noodzakelijk als je ervoor openstaat om de uitdaging aan te gaan om dit bij te leren.

Wie zoeken wij

* je bent gediplomeerd tandartsassistente (preventie)
* je kan handig en vlot met computers omgaan een professioneel voorkomen, goed en klantgericht communiceren en beheerst de nederlandse taal.
* je wilt een BBL opleiding volgen tot tandartsassistente

Interesse? mail uw CV en sollicitatiebrief naar info@edentum.nl

Wat bieden wij

Solliciteer direct