Zoek een vacature

Werkgever
GAEV Dental B.V.
Functie
Tandartsassistent
Uur per week
16-24 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Suzanne van Es
Adres
Almystraat 14
Postcode en plaats
5061PA, Oisterwijk
Telefoonnummer
0615634666

» Andere vacatures van deze werkgever

Functieomschrijving

Voor ons collegiale en gepassioneerde tandheelkundige team van Implantologie Amsterdam, zijn wij op zoek naar een enthousiaste, energieke en gedreven tandartsassistent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

Wat ga jij doen?
Als allround tandartsassistent word je in onze praktijk breed ingezet, zodat geen dag hetzelfde is. Zo assisteer je onze tandartsen bij de diverse behandelingen en verricht je ook omloop werkzaamheden.

Van oorsprong betreft het een praktijk voor implantologie, echter komt algemene tandheelkunde ook zeker aanbod. Hierdoor krijg je te maken met verschillende type patiënten en behandelingen waardoor je werk uitdagend blijft.

Wie zijn wij

Implantologie Amsterdam is een gemoedelijke praktijk met een hecht team, die iedere dag weer met passie en veel liefde voor het vak klaar staat voor de patiënten. De praktijk beschikt over diverse tandartsen, specialisten, mondhygiënistes en (preventie)assistentes. Allen gespecialiseerd in de behandeling van of ondersteuning bij tandvleesproblemen en preventieve behandelingen. Verder is er een praktijkmanager werkzaam die zorgt voor een gestroomlijnde praktijkvoering en de afwikkeling van de administratie.

Implantologie Amsterdam is aangesloten bij GAEV Dental B.V., een initiatief van tandartsen voor tandartsen, waarbij de cliënt centraal staat. We streven naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame mondzorg.

Wie zoeken wij

Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zijn wij op zoek naar een gediplomeerde tandartsassistent die haar eerste ervaring al heeft opgedaan. Heb jij al meer ervaring en wil je jouw kennis graag overbrengen, dan spreken we jou heel graag!

Daarnaast ben je leergierig en beschik je over een hoge mate van flexibiliteit en zelfstandigheid om de functie van tandartsassistent goed uit te kunnen voeren. Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift. Natuurlijk beschik jij ook over de vaardigheid om met verschillende computersystemen te werken, bij voorkeur Exquise. De functie is voor 16 tot 24 uur (2 tot 3 dagen) per week waarbij we een voorkeur hebben voor de dinsdag, donderdag en vrijdag. Indien je andere dagen beschikbaar bent, kunnen we kijken wat daarin mogelijk is.

Wat bieden wij

Wij creëren een plezierige werkomgeving voor alle medewerkers. Binnen onze praktijk werken we dan ook op een ontspannen wijze, waarbij er ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. We zetten de juiste persoon op de juiste plaats, om zo het beste in iemand naar boven te halen en daarmee de best mogelijke mondzorg te bieden. Wij werken volgens de arbeidsvoorwaarden van de KNMT.

Naast een salaris conform de KNMT arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou 8% vakantiegeldopbouw, 23,5 vakantiedagen o.b.v. een volledig kalenderjaar en fulltime dienstverband, een woon-werkverkeer reiskostenvergoeding en een pensioenregeling. Daarnaast ontvang je een leuke attentie voor jouw verjaardag en voor Pasen en Kerst.

Solliciteren
Graag ontvangen wij jouw CV via https://gaevdental.recruitee.com/o/tandartsassistent-1624-uur-per-week
Je krijgt altijd binnen twee weken een reactie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Solliciteer direct