Zoek een vacature

Tandartsassistent

Werkgever
GAEV Dental B.V.
Functie
Tandartsassistent
Uur per week
24-32 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Barbara van den Hoek
Adres
Almystraat 14
Postcode en plaats
5061PA, Oisterwijk
Telefoonnummer
0625510510

Functieomschrijving

Ben jij die leuke, energieke en gedreven tandartsassistent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Wij hebben een plekje vrij voor jou!
Tandheelkundig Centrum Udenhout is een moderne, vooruitstrevende maar gemoedelijke praktijk in Udenhout waar vrijwel iedere vorm van de mondzorg wordt uitgevoerd. We hebben een hecht team dat iedere dag weer met passie en veel liefde voor het vak klaar staat voor de cliënt.
Ons team bestaat uit meerdere tandartsen, mondhygiënisten, (preventie)assistentes, balieassistentes en een praktijkmanager.
Ben je nieuwsgierig geworden neem dan ook even een kijkje op onze website: https://tc-u.nl/

Wat ga je doen?
Als tandartsassistent assisteer je de tandarts bij de diverse behandelingen. Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en verantwoordelijk voor een goede administratie. Je zorgt voor de naleving van de klinische protocollen en richtlijnen.

Wie zijn wij

Tandheelkundig Centrum Udenhout is aangesloten bij GAEV Dental B.V.; een initiatief van tandartsen voor tandartsen, waarbij de cliënt centraal staat. We streven naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame mondzorg. Oftewel, de best mogelijke persoonlijke mondzorg bieden, dat is waar wij voor staan. Door extra aandacht voor zelfzorg en preventie willen wij een bijdrage leveren aan de algemene gezondheid van de cliënten.

Wij creëren een plezierige werkomgeving voor alle medewerkers. Binnen onze praktijk werken we dan ook op een ontspannen wijze, waarbij er ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. We zetten de juiste persoon op de juiste plaats, om zo het beste in iemand naar boven te halen en daarmee de best mogelijke mondzorg te bieden. Wij werken volgens de arbeidsvoorwaarden van de KNMT.

Wie zoeken wij

Een (junior) tandartsassistent
Een initiatiefrijke teamplayer
Stressbestendig
Klantgericht
In ieder geval op vrijdag beschikbaar

Wat bieden wij

• Salaris volgens de KNMT salarisschaal
• Reiskostenvergoeding
• Vakantiegeld
• Pensioen
• Prettige werksfeer
• Ruimte voor ontwikkeling

Solliciteer direct