Zoek een vacature

Tandartsassistent – 8/16 uur per week – Moergestel

Werkgever
GAEV Dental B.V.
Functie
Tandartsassistent
Uur per week
8-16 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Suzanne van Es
Adres
Almystraat 14
Postcode en plaats
5061PA, Oisterwijk
Telefoonnummer
0615634666

Functieomschrijving

Ben jij die enthousiaste, energieke en gedreven tandartsassistent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Wij hebben een plekje vrij voor jou!

Wat ga jij doen?
Als tandartsassistent assisteer je de tandarts bij de diverse behandelingen. Hierbij ligt de nadruk op implantologie. Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en verantwoordelijk voor een goede administratie. Daarbij zorg je voor de naleving van de klinische protocollen en richtlijnen.

Wie zijn wij

Tandheelkundig Centrum Moergestel is een moderne praktijk, waarin cliënten voor alle facetten van de tandheelkunde terecht kunnen. Er wordt gewerkt met de meest moderne apparatuur en volgens de laatste inzichten. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Een essentieel onderdeel daarvan is de aandacht voor de cliënt en voor preventie, zowel bij volwassenen als bij kinderen. Ons team bestaat uit meerdere tandartsen, mondhygiënisten, (preventie)assistentes, en een praktijkmanager.
Tandheelkundig Centrum Moergestel is onderdeel van GAEV Dental B.V.

Wie zoeken wij

Jij hebt 1 tot 3 jaar ervaring als tandartsassistent en bent in het bezit van het diploma tandartsassistent. Jij bent leergierig en je beschikt over een hoge mate van flexibiliteit en zelfstandigheid om de functie van tandartsassistent goed uit te kunnen voeren. Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift. Natuurlijk beschik jij ook over de vaardigheid om met verschillende computersystemen te werken, bij voorkeur Exquise. Daarbij ben jij beschikbaar op de dinsdag voor 8 uur, een extra dag is bespreekbaar.

Wat bieden wij

Wij creëren een plezierige werkomgeving voor alle medewerkers. Binnen onze praktijk werken we dan ook op een ontspannen wijze, waarbij er ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. We zetten de juiste persoon op de juiste plaats, om zo het beste in iemand naar boven te halen en daarmee de best mogelijke mondzorg te bieden. Wij werken volgens de arbeidsvoorwaarden van de KNMT.

Naast een salaris conform de KNMT arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou 8% vakantiegeldopbouw, 23,5 vakantiedagen o.b.v. een volledig kalenderjaar en fulltime dienstverband, een woon-werkverkeer reiskostenvergoeding en een pensioenregeling. Daarnaast ontvang je een leuke attentie voor jouw verjaardag en voor Pasen en Kerst.

Sollicitatie
Wij hopen dat de vacature en de praktijk je aanspreken en ontvangen in dat geval dan ook graag jouw sollicitatie. Deze ontvangen wij graag via https://gaevdental.recruitee.com/o/tandartsassistent-816-uur-per-week

Solliciteer direct