Zoek een vacature

Tandartsassistent – FT 38 uur – Goirle

Werkgever
GAEV Dental B.V.
Functie
Tandartsassistent
Uur per week
32-40 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Barbara van den Hoek
Adres
Almystraat 14
Postcode en plaats
5061PA, Oisterwijk
Telefoonnummer
0625510510

» Andere vacatures van deze werkgever

Functieomschrijving

Tandartsassistente – FT 38 uur per week – Goirle

Ben jij die enthousiaste, energieke en gedreven tandartsassistent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Wij hebben een plekje vrij voor jou!
Wat ga jij doen?

Als tandartsassistent assisteer je de tandarts bij de diverse behandelingen. Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en verantwoordelijk voor een goede administratie. Daarbij zorg je voor de naleving van de klinische protocollen en richtlijnen.

Wie zijn wij

Wie zijn wij?
Tandartsengroep Goirle voert een moderne algemene tandartspraktijk. Wij beschikken over vier goed geoutilleerde moderne behandelkamers. Alle aspecten van de tandheelkundige algemene praktijk worden hier beoefend. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Een essentieel onderdeel daarvan is de aandacht voor u als patiënt en voor preventie, zowel bij volwassenen als bij kinderen. Ons team bestaat uit meerdere tandartsen, mondhygiënisten, (preventie)assistentes, en een praktijkmanager.
Tandartsengroep Goirle is onderdeel van GAEV Dental B.V.

Wie zoeken wij

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste tandartsassistent, die graag deel uit maakt van een hecht en divers team. Jij houdt het hoofd koel tijdens eventuele piekmomenten en je vindt het leuk om afwisselende taken en verantwoordelijkheden te hebben. Met jouw klantgerichtheid heet jij cliënten welkom, beantwoord jij hun vragen optimaal en stelt hen gerust. Jij tovert een glimlach op ieders gezicht!

Wat bieden wij

Waar kan jij op rekenen?
Wij creëren een plezierige werkomgeving voor alle medewerkers. Binnen onze praktijk werken we dan ook op een ontspannen wijze, waarbij er ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. We zetten de juiste persoon op de juiste plaats, om zo het beste in iemand naar boven te halen en daarmee de best mogelijke mondzorg te bieden. Wij werken volgens de arbeidsvoorwaarden van de KNMT.

Naast een salaris conform de KNMT arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou 8% vakantiegeldopbouw, 23,5 vakantiedagen o.b.v. een volledig kalenderjaar en fulltime dienstverband, een woon-werkverkeer reiskostenvergoeding en een pensioenregeling. Daarnaast ontvang je een leuke attentie voor jouw verjaardag en voor Pasen en Kerst.

Solliciteren
Graag ontvangen wij jouw CV met korte motivatiebrief per mail via hr@gaevdental.nl.
Je krijgt altijd binnen twee weken een reactie.

Vragen
Inhoudelijke vragen over deze vacature kun je per mail stellen aan de afdeling HR via hr@gaevedental.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Solliciteer direct