Zoek een vacature

Enthousiaste Tandartsassistent(e)

Werkgever
Tandartsenpraktijk Nieuw Schoneveld
Functie
Tandartsassistent
Uur per week
16-24 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Diana van Beek
Adres
Schoneveld 31
Postcode en plaats
3911 XR, Rhenen
Telefoonnummer
06-51915302

Functieomschrijving

Je hebt bij voorkeur al enige ervaring in de tandheelkunde en je bent bereid om je zowel in de behandelkamer als in de rest in de praktijk in te zetten. Dagje balie? Daar draai jij je hand niet voor om! Drukke dag en werken op twee behandelkamers? Daar word je blij van! Praktijk hygiëne, sterilisatie en richtlijnen zijn jou niet vreemd. Je weet van aanpakken en zorgt ervoor dat de behandelaar goed zijn werk kan doen. De patiënt bouwt ook met jou een fijne band op, want ook jíj bent een van de gezichten van de praktijk!

Vind je het leuk om te mee te werken in onze gezellige, laagdrempelig en kleinschalige praktijk?
Dan nodigen we je van harte uit te reageren!

Wie zijn wij

Tandartspraktijk Nieuw Schoneveld is een zeer moderne, ruim opgezette tandartsenpraktijk met 4 volledig geoutilleerde behandelkamers. De praktijk is midden in de dorpskern gelegen, waar ook een gezondheidscentrum huisvest. Hierdoor is de praktijk goed bereikbaar en beschikt over ruime parkeergelegenheid voor de deur. Een gezellige en laagdrempelige praktijk!

We bieden de patiënten de beste mondzorg en kwaliteit, waarbij persoonlijke aandacht en betrokkenheid hoog in het vaandel staan.

Wie zoeken wij

Wij zoeken een enthousiaste tandartsassistent(e). Bij voorkeur enige ervaring en/of diploma. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je beheerst de Nederlandse taal goed, in woord en geschrift. Als wij jou leren kennen, omschrijven we je als gedreven en flexibel! En natuurlijk vrolijk!

Wat bieden wij

Wij bieden jou een fijne werkplek met volop mogelijkheden! Elke dag maken we er een feestje van om de patiënten een goed gevoel te geven. Daarnaast vinden wij een gezellige werksfeer en collegialiteit belangrijk zodat je je snel ‘thuis’ zult voelen.

Solliciteer direct