Zoek een vacature

Tandartsassistent Sliedrecht per direct

Werkgever
Zomer & Grond tandartsen
Functie
Tandartsassistent
Uur per week
8-16 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Nelleke Mookhoek
Adres
Thorbeckelaan 116
Postcode en plaats
3362 BV, Sliedrecht
Telefoonnummer
0184 480106

Functieomschrijving

De tandartsassistent ondersteunt de tandarts in de ruimste zin van het woord zodat deze efficiënt en effectief de patiënten kan behandelen. De tandartsassistent werkt volgens professionele richtlijnen, werkinstructies en protocollen.

Wie zijn wij

Zomer & Grond tandartsen is een vertrouwd adres voor uitstekende mondzorg in de regio Sliedrecht. Sinds 1991 werken tandartsen Zomer en Grond samen met hun patiënten aan een optimale mondgezondheid. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons gemotiveerde team centraal.
Goede mondzorg is belangrijk voor een stralende lach en voor de algehele gezondheid. De patiënten kunnen bij ons terecht voor algemene tandheelkunde, preventie en orthodontie. Daarnaast ondersteunen wij de patiënten graag met voorlichting en instructie over mondgezondheid en verzorging.

Wie zoeken wij

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste allround tandartsassistent voor 17 uur per week. De werkdagen zijn maandag en woensdag. Eventueel uit te breiden met werkzaamheden aan de balie op vrijdag één keer per twee weken.
Functie-eisen: MBO diploma tandartsassistent of aantoonbare werkervaring. Kennis van Exquise en VisiQuick wordt op prijs gesteld. Kan jij goed in teamverband werken, ben jij stressbestendig, durf je initiatief te nemen en heb je een collegiale instelling dan zien wij je sollicitatie met belangstelling tegemoet.

Wat bieden wij

Wij bieden een prettige werkomgeving en een enthousiast professioneel team dat waarde hecht aan een goede sfeer. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de KNMT-Arbeidsvoorwaardenregeling tandheelkundige praktijken.

Solliciteer direct