Zoek een vacature

Tandartsassistent/omloopassistente gezocht voor Dental Clinics Hoogezand

Werkgever
Dental Clinics
Functie
Tandartsassistent
Uur per week
24-32 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Laura van der Laan
Adres
Nieuwstad 36
Postcode en plaats
1381 CC, Weesp
Telefoonnummer
06-46236682

Functieomschrijving

Voor Dental Clinics Hoogezand zijn wij op zoek naar een tandartsassistent/omloopassistente voor de 3-4 dagen in de week.

Als tandartsassistent ben je de rechterhand van de tandarts en het aanspreekpunt voor de patiënten. Dankzij jou kan de tandarts de behandelingen zo goed mogelijk uitvoeren. Je hebt verschillende verantwoordelijkheden, zoals het klaarleggen en aangeven van de benodigde instrumenten en het maken van röntgenfoto’s in opdracht van de tandarts. Met de rest van het team werk je nauw samen om de beste tandheelkundige zorg aan patiënten te geven en stimuleer je elkaar om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we de lat samen steeds hoger.

Als omloopassistent zorg je voor een perfect reiniging-, desinfectie- en sterilisatieproces. Bovendien faciliteer je de behandelkamers door ze te voorzien van opgemaakte instrumententrays en verdere benodigdheden. Tevens draag je zorg voor het voorraadbeheer van de praktijk.

Wie zijn wij

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten.

Wie zoeken wij

Je hebt een relevante opleiding en/of ervaring in soortgelijke functie. Je kunt goed samenwerken en aan een paar woorden van de tandarts heb je genoeg om te begrijpen wat je moet doen. Je werkt nauwkeurig en volgens de laatste richtlijnen en je hebt een flexibele werkhouding. Tijdens je werk kom je veel met patiënten in contact – iets wat je leuk vindt en graag doet. Daarnaast weet je goed hoe je een zenuwachtige patiënt moet geruststellen. Hierdoor help je een bezoek aan de tandarts zo prettig mogelijk te maken. We werken met Exquise, dus enige ervaring hiermee is een pluspunt.

Wat bieden wij

– Een gezellige werkplek bij een snelgroeiend bedrijf;
– Een functie met veel ontwikkelmogelijkheden;
– Goede arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris;
– Een unieke kans om het verschil te maken voor onze patiënten!

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar miranda.aten@dentalclinics.nl of joke.lamback@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature tandartsassistent/omloopasisstente’. Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met onze officemanager Miranda Aten of Joke Lambeck via 0598 – 324 926.

Solliciteer direct