Zoek een vacature

Vacature Tandartsassistente:

Werkgever
Tandartspraktijk De Clomp
Functie
Tandartsassistent
Uur per week
24-32 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Nousja Sentjens
Adres
De Clomp 1910
Postcode en plaats
3704 KS , Zeist
Telefoonnummer
030 - 695 7430

Functieomschrijving

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde hands on assistente met een een positieve kijk naar de praktijk en ons vak. Iemand die stressbestendig is en niet bang is om flink aan te pakken. We vragen om een professionele werkhouding en collegialiteit.
Enige kennis van zaken is nodig maar je mag ook net zijn begonnen en graag door willen groeien.

Wie zijn wij

Tandartspraktijk de Clomp maakt deel uit van Gezondheidscentrum Zeist-West. Daar werken we samen met andere zorgverleners – zoals huisartsen, fysiotherapeuten, logopedisten en psychologen – aan de gezondheid van mensen in Zeist en omgeving. Onze praktijkruimte is ruim en comfortabel ingericht, wat maakt dat onze patiënten en wijzelf ons hier thuis voelen.
Actuele en moderne tandheelkunde

Zorgvuldige behandeling en nazorg vormen de basis van ons medisch denken en handelen. Ons team volgt regelmatig na- en bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.
Binnen de praktijk maken we gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit. Onze tandvervangende producten (kronen, bruggen en prothesen) worden gemaakt door een uitstekend tandtechnisch laboratorium in Woudenberg.
Wij staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT). Verder zijn we aangesloten bij de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (NMT), de beroepsvereniging voor tandartsen en tandartsspecialisten. Wij hanteren ook de klachtenregeling van het NMT.

Wij bieden een prettige werksfeer in een dynamische praktijk waar altijd wel wat spontaans gebeurt waar je goed op moet kunnen inspelen.
We hebben een prettig team waar iedereen elkaar zoveel mogelijk probeert te ondersteunen.

Wie zoeken wij

Wij zoeken een leuke aanvulling op ons team en iemand die voornemens is zich voor langere tijd aan de praktijk wil verbinden.

Wat bieden wij

Wij hanteren de KNMT salarisschaal als uitgangspunt maar bij een goede motivatie en afhankelijk van je ervaring is dit onderhandelbaar.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
• Pensioen
• Vakantiegeld
Parttime uren: 27 tot 32 per week
Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Onbepaalde tijd

Graag zien we je CV en motivatie tegemoet en nodigen we je bij een match z.s.m uit voor een eerste kennismaking.
Versturen naar: info@declomp.nl t.a.v. Nousja Sentjens
We zien je reactie met plezier tegemoet .

Solliciteer direct