Zoek een vacature

Klinisch Prothese Technicus regio ENSCHEDE

Werkgever
Elysee Dental Solutions BV
Functie
Tandprotheticus
Uur per week
8-16 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Lindsay van den Berg
Adres
Flemingweg 14
Postcode en plaats
, Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer
+31 (0) 172 653 300

Functieomschrijving

Als ervaren Prothese Technieker behandel je onder super visie van de tandarts in verschillende praktijken de patiënt aan de stoel. Je bent in staat om zelfstandig volledige gebitsprotheses en implantaatprotheses bij de patiënten aan te meten en te plaatsen. Je begeleidt het vervaardigen van de protheses door de prothesetechnici en werkt daarbij nauw samen met de betrokken tandarts. Wanneer de situatie daar naar vraagt ben je in staat om complexe werkstukken zelf te vervaardigen.

Wie zijn wij

Wereldwijde kennis met het lab om de hoek!
Elysee Dental levert tandtechniek aan tandartsen, kaakchirurgen, tandprothetici en tandtechnici. Daarin zijn we heel succesvol. Elysee Dental is actief in acht Europese landen. De Elysee Dental Group maakt onderdeel uit van Modern Dental lab, ’s werelds grootste laboratoriumgroep. Met de blijvende sterke nationale en internationale groei in het vooruitzicht is het van groot belang dat onze organisatie mee ontwikkelt.

Wie zoeken wij

Om deze functie goed uit te kunnen oefenen beschik je over;
• Een afgeronde tandtechnische opleiding met als specialisatie Protheses
• Minimaal 2 jaar ervaring met behandelen van patiënten aan de stoel;
• Goede sociale vaardigheden;
• Service gerichtheid en commercieel inzicht;
• Klant- en kwaliteitsgerichtheid;
• Teamgeest.

Wat bieden wij

Interesse in deze functie?
Reageer dan voor 30 april 2018 per e-mail (HR@elysee-dental.nl) t.a.v. Lindsay van den Berg, HR Manager. In het kader van de privacy van onze patiëntgegevens zal er bij acceptatie van de functie een Verklaring Omtrent Gedrag aangevraagd worden.
Voor verdere vragen over de functie kun je bellen met Willem Verest (Manager Servicelabs) op tel.nr. 0172-653300. Voor meer informatie over ons bedrijf bekijk onze website www.elysee-dental.nl.
(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

Solliciteer direct