Zoek een vacature

Vacature tandprotheticus/KPT’er of tandtechnieker met affiniteit voor protheses in Eindhoven

Werkgever
Atlas Dental Care Nederland BV
Functie
Tandprotheticus
Uur per week
32-40 uur
Dienstverband
Vast
Contact
heer Vincent Mazairac
Adres
Jagersbosstraat 12
Postcode en plaats
5241 JT, Rosmalen
Telefoonnummer
0648561991

Functieomschrijving

Als KPT’er of tandprotheticus maak je de beste protheses voor onze patiënten. Als KPT’er behandel je zelfstandig onze patiënten, als tandprotheticus doe je dit onder supervisie. Wanneer de situatie daarnaar vraagt ben je in staat om complexe werkstukken zelf te vervaardigen. Je werkt in een team met ervaren tandartsen waaronder een MKA chirurg maar krijgt je eigen patiënten toebedeeld. Als tandprotheticus ben je gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van diverse prothetische voorzieningen in de mond. Je maakt zelfstandig frameprotheses, (overkappings)protheses en gedeeltelijke protheses en voert allerhande reparaties uit. Je geniet je werk en doet dit met passie. Daarnaast is het werkt veelzijdig en interessant. In ons netwerk zitten meerder tandtechnici waarmee overlegd en samengewerkt kan worden.
De positie kan parttime of fulltime ingevuld worden. Er is veel vrijheid en ook ruimte voor ontwikkeling en groei.

OPMERKING; deze vacature is gericht op TIMKO tandheelkunde te Eindhoven. Adres is Ten Hagestraat 10, 5611 EG Eindhoven.
Site: https://timko-tandheelkunde.nl

Wie zijn wij

Wij zijn een moderne groepspraktijk. We hebben een eigen tandtechnieker in huis evenals diverse collega’s met allemaal hun specialiteiten (MKA-chirurg, ortho, …). Samen komen we tot mooie, soms heel ingewikkelde, plannen.
De praktijk ligt in het centrum van Eindhoven, maar is goed bereikbaar met OV en parkeren is geen enkel probleem. Het beschikt over alle middelen die je kunt wensen. Bijvoorbeeld een microscoop, CBCT, operatiekamer, intra-orale scanner, maar ook een eigen 3D CAD computer en freesmachine om van alles te kunnen maken.
Van oudsher is het een semi verwijspraktijk waar er met patiënten mooie en luxe tandheelkunde mogelijk is. Let op: onze website is momenteel niet up-to-date!! Hier wordt aan gewerkt.

Omdat er tevens een MKA-chirurg werkzaam is, komen ook alle uitgebreide chirurgische indicaties in de praktijk voor. Het is de bedoeling dat de komende jaren de praktijk gaat groeien, zowel qua algemene praktijk als qua verwijspraktijk. Dit biedt een interessante werkomgeving met voldoende dynamiek.
De assistentes zijn allemaal opgeleid en ze kunnen bijna allemaal tandsteen verwijderen, foto’s maken, afdrukken, etc. Ons team is zeer divers met allerlei nationaliteiten wat past bij een stad als Eindhoven. Er is tevens lokaal een goed management die je veel zorgen inzake declaraties, machtigingen, etc. ontneemt.

Wie zoeken wij

– Je bent een teamspeler en vriendelijk
– Je kunt prioriteiten stellen
– Je bent patiënt gericht, bent behulpzaam en hebt een servicegerichte instelling
– Je hebt een afgeronde MBO opleiding Specialisatie Prothese Technicus of tandtechnicus of aantoonbare ervaring
– Je hebt ervaring in het communiceren en omgaan met tandartsen en patiënten
– Kennis van (tandtechniek op) implantologie is een vereiste.
– Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij

Het betreft een moderne tandartspraktijk in Eindhoven (8 kamers). Wij werken met de visie dat de patiënt centraal staat.
Ons team van tandartsen, kaakchirurgen, orthodontist, tandtechnieker en tandartsassistenten zorgt ervoor dat de patiënten zich binnen de praktijk thuis voelen.
Denk je een goede teamspeler te kunnen zijn binnen onze praktijk, stuur dan je CV, motivatiebrief en een foto.
Secundaire arbeidsvoorwaarden:
• Pensioen
• Onkostenvergoedingen (indien je niet dichtbij woont)
• Bonusmogelijkheden

Verwachte startdatum: november 2020
Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd
Salaris: €3.000,00 – €5.000,00 per maand (afhankelijk van uren, dagen, ervaring en inzet), eventueel is een percentage van de omzet als zzp’er bespraakbaar.

Solliciteer direct