Zoek een vacature

enthousiaste all round tandartsassistent gezocht

Werkgever
Zomer & Grond tandartsen
Functie
Tandtechnicus
Uur per week
16-24 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Nelleke Mookhoek
Adres
Thorbeckelaan 116
Postcode en plaats
3362 BV, Sliedrecht
Telefoonnummer
0184 480106

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste allround tandartsassistent voor minimaal 2 dagen per week. Functie eisen: MBO diploma tandartsassistent of enige jaren aantoonbare werkervaring. Kennis van Exquise en VisiQuick wordt op prijs gesteld. Kan jij goed in teamverband werken, ben je stressbestendig, durf je initiatief te nemen en heb je een collegiale instelling, dan zien wij je sollicitatie met belangstelling tegemoet.

Wie zijn wij

Team Zomer & Grond tandartsen is sinds 1991 een vertrouwd adres voor uitstekende mond zorg in de regio Sliedrecht. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons centraal. De patiënten kunnen bij ons terecht voor algemene tandheelkunde, preventie en orthodontie Daarnaast ondersteunen wij de patiënten graag met voorlichting en instructie over mondgezondheid en verzorging. We werken in een drukke maar zeer moderne en sfeervolle groepspraktijk, met een gemotiveerd team. Ons doel is: tevreden patiënten.
De praktijk is goed te bereiken en parkeren kan gratis in de directe omgeving van de praktijk.

Wie zoeken wij

We zijn op zoek naar een enthousiaste allround tandartsassistent voor 17 uur per week. De werkdagen zijn op maandag en woensdag. Functie eisen: MBO diploma tandartsassistent of enige jaren aantoonbare werkervaring. Kennis van Exquise en VisiQuick wordt op prijs gesteld. Kan jij goed in teamverband werken, ben jij stressbestendig, durf jij initiatief te nemen en heb je een collegiale instelling, dan zien we je sollicitatie met belangstelling tegemoet.

Wat bieden wij

Wij bieden een prettige werkomgeving en een professioneel team dat waarde hecht aan een goede sfeer. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de KNMT-Arbeidsvoorwaardenregeling tandheelkundige praktijken.

Solliciteer direct